Петс Адопшън България - Защита на животните уебсайт директория
БЪЛГАРСКАТА УЕБ ДИРЕКТОРИЯ - ДОБАВИ БЕЗПЛАТНО СВОЯ САЙТ!
 Отвори Сайта

Петс Адопшън България

Share on Google+   Share on Facebook   Share on Twitter
(0 коментари и ревюта)
Петс Адопшън България
Създадохме Pets Adoption, за да обединим на едно място доброволци от цяла България, които помагат на бездомни животни. На страниците на сайта всеки желаещ може да публикува снимки на своите животни, да търси помощ и да получава съвети. По този начин желаем да достигнем до всички посетители на страницата ни и да обединим усилията си около проблемите на бездомните животни. Те не могат да ги споделят с нас, но ние можем да им съчувстваме и да им дадем помощта , от която се нуждаят. Нека съхраним равновесието в природата, като се доверим на обичта, на която всички живи същества са подвластни!

Проблемът с бездомните животни в България е много сериозен, което обуславя необходимостта от силна гражданска позиция и участие в дейности, свързани с подобряване на начина им на живот. По този начин бихме могли да разгърнем потенциала си от благородни подбуди в интерес на безсловесните ни приятели и любимци. Те заслужават достойно съществуване. Нека заедно да направим така, че броят на бездомните животни да намалява, а човешката ни отговорност да се повишава!

Ето защо все по-належаща е необходимостта от навременна и точна информацията за реалните проблеми на животните, които нямат дом. Това пък би довело до изясняване на истинските причини за тяхното неравностойно положение. Знаейки източника за тежката съдба на животните, ние, хората, можем да изградим общности с положителни и дълготрайни нагласи за хуманно отношение към тях и да работим всеотдайно за разрешаване на проблема. Заедно можем да дадем на повече животни втори шанс за здраве, за щастлив и дълъг живот.

Този уеб сайт е добавен в категория: Защита на животните

Публикувано от:
Петс Адопшън

Добавен на:
30/06/15