Спорт - Бойни изкуства - уеб директория България, добави сайт
БЪЛГАРСКАТА УЕБ ДИРЕКТОРИЯ - ДОБАВИ БЕЗПЛАТНО СВОЯ САЙТ!


Категория: Спорт > Бойни изкустваТаекуондо клуб Самсон
Таекуондо клуб „Самсон“ е основан края на 2014г. от група младежи, свързани от любовта си към бойните изкуства и спорта.Мисията ни е да изграждаме шампиони, както в залата, така и ...
Публикувано на 17/11/16

Файтър БГ
Тук ще намерите информация за свободните двубои - правилници, екипировка, тренировки, състезатели и школи.Може да закупите бойна екипировка от магазина на добри цени.
Публикувано на 04/02/16

УШУ школа Бей Син
Спортен клуб по източни бойни изкуства Бей Син, гр Бургас. Ръководи се от председателя на българската федерация по УШУ г-н Стефан Колев.
Публикувано на 03/11/14

Тай Чи в София и Пловдив
Сайт на българската школа по Чън Стил Тай Чи, част от Световната Чън Сяоуан Тайдзицюан Асоциация. Тренировки по китайски бойни изкуства в София и Пловдив за начинаещи и напреднали.
Публикувано на 12/09/14

Open Mat BJJ
Сайт посветен на Бразилското Джу Джицу в България и клуб Open Mat BJJ.Залата се намира във фитнес Флайс на ул. Веслец 18, в непосредствена близост до метростанция Сердика.
Публикувано на 09/04/14

Да Дао
Да Дао е високпрогресивен стил на модерните бойни изкуства, той е стил от най-нов вид, синтезиращ постиженията на ударните стилове от рода на карате и хватовите практики от рода на ...
Публикувано на 29/06/13